Ukategorisert

BLANKE ARK

1. January 2020
acs_2115.jpg

Så er 2019 over og jeg kunne ikke vært mer glad. Joda men neida;)

2019 har vært et fint år, men med ulike utfordringer både på jobb og privat- så nå gleder jeg meg max til blanke ark og fargestifter tell. Evig takknemlig for alt 2019 har gitt meg, og kunne aldri vært foruten.

Men shit det skal bli magisk med nytt år. Jeg har vanvittig mye å se frem til, og jeg har stor tro på at 2020 er året magi skjer. Jeg og min lille familie skal på ulike eventyr og jeg har mange planer på jobbfronten som allerede er påbegynt. Så det er bare å spenne seg fast, finne marsjtempo men være godt forberedt på å speede opp i fjerde og femte gir i store perioder. Jeg jobber uten tvil best under press og det er da kreativiteten blomstrer som mest.

Gleder meg til å ta dere med på alle mine eventyr i 2020. Håper dere er klar for en god dose inspirerende og lærerike makeuptutorials, masse fjas, dansing og en touch av kunstnerisk innhold og andre kreative påfunn og familieliv. For ikke å snakke om et år fylt med reiser og andre overraskelser 😉 For det blir det. 🙌🏼

God nyttår godt folk. Måtte 2020 bli fantastisk.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply