Lifestyle

UKA SOM GIKK- OG UKA SOM KOMMER

23. November 2019
img_6748.jpg

BOOOM!

Denne uka ble litt utenom det vanlige. Høst = sykdom. Trodde vi hadde runden vår for noen uker siden, men nei. Nok en uke hjemme med lille knøsen Nelly. Kvalitetstid ble det. Og så hadde jeg tidenes bursdag, 35 år! Tenke seg til!

Hakkebakkeskogen har  gått på repeat og aldri har jeg fått så mange klemmer. Det er vel den eneste fordelen med en pjusk unge;) Masse kos og kjærlighet.

Med en frue som er midt i opptaksperiode på jobb så  falt mesteparten på meg. Altså jeg var den som var hjemme store deler av uka. Men de få timene jeg fikk for meg selv de ble utnyttet så til de grader. Produktiv much på jobbfronten! Godt er det, for det har vært ekstremt mye denne uken, mange baller i lufta og neste uke byr på intet mindre. Da skal jeg på bl.a på reisefot. Up in the air. Og uka etter, ja da er det duket for utstilling! OHMY!

Mye spennende å se frem til. MYE! Så nå prøver jeg å senke skuldrene. Prøver å lene meg bittelitt tilbake. Prøve å ta inn alt som har skjedd og som skal skje. Fader jeg klapper meg selv på skuldra. Jeg er  STOLT! Og det tørr jeg å si høyt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply