Lifestyle

SMELL

11. November 2019
acs_1784.jpg

SMELL. Skulle kickstarte uka med en løpetur, siden jeg endelig er blitt skikkelig frisk. Men neida! Det skjedde ikke. Istedet blir det legebesøk i morgen. Ryggen er i lås, den er iallefall ikke samarbeidsvillig. Jeg løftet Nelly, i en veldig lite ergonomisk bra stilling. Jeg fikk svi. Så i dag har jeg vært mer eller mindre lik en robot. Men roboter får unna ting de også. I liggende stilling iført prikkete strømpebukse har jeg fått unna mails i innboksen. Og siden beina mine var pent kledd måtte jeg smette inn i heelsa- jeg fyrte av et bilde og nøt synet til godt skodd og kledde ben. Du vet, siden ryggen ikke er fresh så måtte jeg kompensere andre steder. Jeg har drukket jålkaffe og filosofert. Jeg går med sommerfugler i magen om dagen, spent på fremtiden. Spent på alt som skal skje.

Nå skal jeg lage meg en coctail, Paracet og Ibux it is. Håper og tror morgendagen blir mye bedre. Godt jeg (stort sett) alltid har trua. Og i morgen er en stor dag, fruen og sjefen i huset har nemlig bursdag! HURRA! Finnes ikke bedre kvinnemenneske enn min kjære Julie.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply