Ukategorisert

EN DRØM SOM GÅR I OPPFYLLELSE

10. November 2019
img_4350.jpg

Uka fløy forbi, og jeg er klar ny uke. I morgen smeller det, it’s monday! Min favorittdag. Eller, etter favoritten lørdag. Ukas planer er lagt og jeg gleder meg til å checke av lista punkt for punkt. Mye planlegging i vente og det største av alt. Jeg skal velge ut hvilke bilder som skal til innramming, for så å levere alle babyene til rammemaker. SHIT! Gleder meg vilt til å se resultatet!!! Kommer til å stalke galleriet og rammeverkstedet helt til de er ferdige, jeg er så sinnsykt spent! Jeg skal levere mange bilder til innramming. Et sted rundt 30 stk, så om de skal bli ferdige til 3. Desember så må de leveres NÅ. OHMY GOOOD! Snart skjer det. Klyper meg i armen, dette er en drøm som går i oppfyllelse. Utstillingen vil finne sted i Oslo 3. Desember. Fra 17-1900 og jeg håper å se DEG!

Jeg har forøvrig mye annet på tapeten også. Det er noen spennende events kommende uke og en del andre deadlines som skal ferdigstilles. Håper vi ses på Instagram, der er jeg en kløpper på å oppdatere i ræserfart. Og makeuptutorials kommer på løpebånd.

Nyt søndagen godt folk. Jeg lader opp til en uke med fart og spenning.

LOVE T

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply