Lifestyle

HÆLG

25. October 2019
img_4947.jpg

Det er overhodet ikke løgn, jeg pleide å henge i taklampa. Eller der det var mulig å henge. Partydronning er en underdrivelse.

Det betyr ikke at jeg har blitt kjedelig på “gammeldagan”, men jeg har blitt eldre;)

Jeg verdsetter det å være hjemme å kokkelere deilig mat for deretter å dumpe ned i sofaen å forsvinne inn i Netflix universet eller bare nyte ett glass vin i kombinasjon med skravling eller en god bok. Jeg elsker hjemmekos. Ok, kanskje litt kjedelig tenker du. Men jeg lover deg, jeg har festet fra meg. Og hei- det betyr ikke at jeg ikke setter pris på en fest. Det bare skjer sjeldnere. Men er jeg på fest finner du meg oftest på dansegulvet. Rockefoten tramper alltid takten og rævva mi klarer sjelden sitte stille, iallefall ikke over lengre tid.

I skrivende stund ligger jeg med beina høyt, et glass iskald rosé står ved min side og jeg døser snart av. Du skjønner, det er det som ofte skjer. Jeg er som en dårlig slipsknute straks helgen nærmer seg, slapp og sigen;)

Jeg har forresten skjermdumpet alle spørsmål som dere har sendt. Jeg har allerede filmet inn noen av svarene. Så ikke fortvil, det kommer svar. Både her på bloggen og på Instagram.

God helg a, njut!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply