Lifestyle

KNOCKOUT

24. October 2019

Sesongen hvor alle barna i bhg går med en noe våt snute er kommet. Hvilket betyr ekstra tid hjemme da feberen kommer snikende. Det er helt vilt hvor mye basselusker som deles i barnehagen- naturlig nok. Tror aldri jeg fortalte at jeg hadde omgangssyken 3. ganger på 6.mnd. CHECK. Det var virkelig bingo hver gang. Heldigvis var første året i bhg det verste, det går seg til. Men nå slo feberen knockout OUT på lille Nellycita – og meg inkludert. Jeg har alltid sluppet unna feber og forkjølelse, men i dag er det knockout på oss begge to. Hele uken har vært litt rar. Jeg har følt meg slapp, og nå sitter jeg her da. Med plaster over hele meg, da Nelly er sikker på at plaster kurerer alt for oss begge to.

La oss håpe morgendagen blir bedre og at Nelly har rett;)

Love T

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply