Lifestyle

NATURENS EGNE TONER

20. October 2019
img_1883.jpg

Langhelgen er forbi. Jobben er gjort og sneppsekken til Nelly (og min) er fylt med nye minner for livet. Vi har vært hjemme, altså her jeg vokste opp- i mitt barndomshjem. Vakrere sted på jord finnes ikke. Ute i havgapet hvor havet og naturen danser til naturens egne toner. En stillhet som er verdens fineste musikk.

Min “sneppsekk” er i tillegg til minner fylt med masse ny inspirasjon. Der kommer alltid masse påfyll når jeg er hjemme. Det er uten tvil omgivelsene som synger til meg. Og jeg vil bare danse og uttrykke alt slik at jeg kan dele det med dere og inspirere videre. Åhh, jeg gleder meg til fremtiden. Store ting jobbes med og jeg vet at akkurat det, det er så riktig og så viktig. Iallefall for meg, og kanskje akkurat deg.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply