Lifestyle

TOUCHDOWN

16. October 2019

God kveld fra Trøndelag. Jeg har snuten godt plassert nedi vinglasset, så på en onsdag da gitt. Du skjønner, det må til. Jeg må lande litt. For både flyturen og de to siste mnd har bokstavlig talt flydd forbi i en heidundrende fart, og med noe turbulens. Så det glasset med hvitt, det er høyst nødvendig.

Jeg hadde store planer om hyppige updates her inne. Vell, det skjedde jo ikke. Måtte det ta seg opp. Det er målet. Jeg er jo over gjennomsnittet glad inn skravle men her inne kan jeg skravle i “stillhet”. Så kan du velge om du gidder å lese eller ei. Jeg anbefaler deg helt klart å titte innom her i ny og ned for litt ekstra snacks;) Jeg lover det kommer.

Jeg er foresten på jobbreise, Nelly skal kose seg med besteforeldre mens jeg jobber. Jeg skal forøvrig gjøre det jeg er best på, jeg skal skravle og sminke for mange mennesker. Inspirere og glede. En ting er sikkert, jeg gleder meg. Masse! Nyt onsdagskvelden. ROSACEAN min er allerede i siget, den er nemlig ikke like glad i hvitvin som det jeg er;)

NYT KVELDEN

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply