Everyday

TØFF START

12. August 2019
img_6715.jpg

Med konstant klump i magen og hjertesmerte, ja slik var forrige uke. Første uke på storbarn avdeling har vært heftig. Avlevering må nesten skje med makt. Godt Julie tok seg av den biten, for jeg hadde sikkert fått fullstendig sammenbrudd. Altså, det har jeg hatt. Men i skjul. Jeg var ikke forberedt på at denne starten skulle bli så knalltøff for liten og stor. Og jeg kan fortelle deg at mammahjertet knuses ytterligere når du mottar statusmld fra barnehagen med ord som “det er litt berg og dalbane” og når du passer bhg på vei til et møte oppdager du en hikstende skatt sittende på gulvet, tapper- Prøver å leke men får det ikke helt til. Asså, jeg kan fortelle dere det er helt JÆ****.

Men på fredag kom det et lysglimt, en MMS med en Nelly som helt tydelig hadde latterkrampe. Smilet gikk rundt og hun så storfornøyd ut. Jeg mener det, jeg begynte å hylgråte!!!!! Om du ikke allerede har skjønt det så er jeg i overkant følsom.

Sendte Julie en MMS med bilde av jeg som gråt. Sjekk responsen: 😂

Men nå er det ny uke, og i dag leverte jeg. Jeg var knalltøff, selv om mammahjertet blødde. Her gjelder det å ha pokerface. Pjuh!! Så nå er jeg på vei til gymmen, ta en løpetur og få renset huet. Og du, i dag skal jeg fortelle noe spennende. Følg med på instastory.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply