Everyday

STORBARN

5. August 2019
acs_1132.jpg

Jeg gråter. Er kjemperørt og skjønner faktisk ingenting. Lille señorita, knøsen, nugatti aka Nelly – kjært barn har mange navn, tok i dag sitt første skritt inn i en ny tilværelse på storbarn avdelingen i barnehagen. Barnevognen og kosen er igjen hjemme og hun er på nye eventyr. Tenk, lille store elskede skatt. Så liten men så stor. Så morsom og så smart. Jeg er stolt, så stolt at jeg holder på å revne. Aldri før har jeg opplevd så stor kjærlighet som det å bli mamma. Det er rett og slett overveldende, helt fantastisk og det beste som har skjedd meg. Men at hun nå startet på storbarn, det er rett og slett uforståelig. Hvor ble tiden av???

Desidert minst på storbarn med en fødselsdag på selveste nyttårsaften, og et klokkeslett som er intet mindre enn 23.39.

Raketten vår.

– Ja, realitycheck! Tiden flyr! Så nå gasses det opp til femte gir og ferien er offisielt over for både store og små. Jeg er mer motivert enn noen gang og bobler over av kreativitet! Denne høsten blir garantert knallbra og jeg gleder meg til at du skal være med på alle mine spennende prosjekter. Så hold deg fast, her kommer det til å gå unna 🙂

Og du, bare sånn på tampen!!! ALDRI GI OPP! Du kan gjøre akkurat det du drømmer om! Just do IT!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply