Everyday

REGN

2. July 2019
img_8387.jpg

Ullgenseren, regntøy og støvler. Jupp. Det er pakket. Sommerferie i Norge, nærmere bestemt Trøndelag. Værmeldingen er ikke videre positiv, dog er minstemann i familien strålende fornøyd med regn og støvler. Et rungende “JIPPI” i tillegg til en tommel opp er svaret hun ga da vi sa det regnet hos bestemor og bestefar. Forskjell på folk 😉

Fjoråret trøndersommer var helt magisk, med dansende delfiner rundt båten og en blå himmel. Måtte værguden snart sende sola til Trøndelag også. Når det er sagt så vet jeg og kose meg. Så det skal bli trivsel og kos åkke som. Jeg lover! Jeg skal på båttur, jeg skal sitte foran peisen ute under åpen himmel- uavhengig av disse værgudene. Det skal bli fortryllende magisk. Helt enkelt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply