Everyday

TITT-EI

27. June 2019
acs_0827.jpg

Reklameinnspilling, TV jobb, møter, kontorarbeid, maling av vegger og syk kid. Jepp. Her går det som vanlig unna i svingene, lukter svidd og jeg er topptrent i multitasking. Husfruen AKA Julie har gitt meg jobbforbud etter klokken 1700, hvilket overholdes så der… Neida- klapper meg selv på skulderen over bra jobbestopp. Nå må det bare legges lokk på huet som har en lei tendens til å rote seg inn i jobbmodus åkke som.

Men uansett, skal ikke klage når gårsdagens var intet mindre enn Bygdøy sol og hav. Jeg nyter alle Oslos solstråler som best jeg kan da værgudene ikke helt har klart å bestemme seg for hvilken knapp de skal trykke på. Dro forresten med meg husfruen på jobb i går, som fungerende fotograf. Hun har nemlig ferie- å må jobbe;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply