Ukategorisert

SOMLA (?) VEKK TO TIMER

19. June 2019
acs_0740.jpg

Ja, jeg skulle bare sjekke Instagram kjapt, og poff så var det gått to timer. Fela for en tidstyv. Altså- jeg bruker Instagram hyppig til jobb. Både for å finne inspirasjon i tillegg til å poste på min egen feed og instastory. Men makan da, å sitte å surre bort to timer uten mål og mening? Næh- unødvendig. Jeg må legge opp en strategi for meg selv på hvordan jeg skal håndtere denne altfor spennende tidstyven fremover. Jeg kan helt klart bruke to timer dersom det er nyttig og relevant i forhold til jobb. Men når jeg har vært innom Zanzibar og paraplydrinker, typen til en random modell og x antall ukjente profiler og deres måltider og føtter. Da er det på tide å henge på røret. Eller hva? Kanskje er det på tide å begynne å kjede seg litt igjen? Mon tro om det byr på ny og spennende krativitet? I dunno. Jeg vet bare at nå skal jeg kokkelere kremet pasta, finne frem malepenslene å nyte det å være logget av. Alene. Fruen er nemlig på Pride🌈

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply