Everyday

DAG 7

9. June 2019
img_0982-1.jpg

“FERIE”

Joda, dette er ferie.

Men som det man så fint kaller influencer så må ulike plattformer oppdateres daglig dersom man skal henge med i svingene. Om man ligger på latsiden på den fronten så daler engasjementet rimelig kjapt og det vil man jo ikke. Jeg vil iallefall nødig miste jobben min 😉

Men tross denne daglige oppdateringen så senkes skuldrene til et nytt nivå. Og jeg har lært meg små triks som gjør at jobben tar maks en time i løpet av dagen. Og det er helt overkommelig selv på ferie. Og ikke nok med det, men det er ingen opptak eller ingen andre plikter (være seg kontorarbeid, møter etc) som må gjøres når man er på reisefot. Alt slikt legges tilside og selv disse makeuptutorialsa mine (som jeg ELSKER) blir satt litt på pause. Og ved å sette alle disse arbeidsoppgavene til side så minimeres arbeidsmengden med 90%, og det betyr for meg FERIE

acs_0652.jpg

Så det var en liten oppklaring i det hele

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply