Everyday

DAG 6

9. June 2019
acs_0602.jpg

Sol og deilige sol. Kanskje kommer vi hjem en nyanse mørkere tross litt variert værforhold. Men uansett er det viktigste på plass- 100% batterikapasitet på skrotten. Hodet henger bedre med i svingene og kroppen er mer opplagt enn hva den har vært på lenge. Burde stikke av fra Oslo city litt oftere, for å nyte ferie vell og merke. Frøken badenymfe(r) aka Nelly og Julie er ikke klare for å pakke sneppveska å sette snuten mot norsk jord. Forøvrig gjelder det samme for meg.

Kunne lett parkert på denne ladestasjonen kalt Trogir i en uke til. Men den gang ei. Pliktene kaller og jeg skal snart ut på nye oppdrag og eventyr hjemme i Norges land. Men altså, hei hei ferie. Jeg ser deg allerede i enden av tunnelen. Juli byr nemlig på nye eventyr og litt mer ferie. Så jeg klager overhodet ikke. Og bare så det er sagt, jeg elsker jobben min. Nettopp derfor jobber jeg 24/7- selv på ferie. Neida men joda.

Jeg kan forklare litt mer spesifikt i neste innlegg. Du ble kanskje litt forvirret ettersom jeg nå har gnåla om denne ferien i hele fem dager. STAY TUNED!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply