Everyday, Ukategorisert

BARNEOPPDRAGELSE

5. May 2019
img_5537.jpg

Barneoppdragelse. Et stort og viktig tema som jeg bevisst har valgt å ikke skrive om tidligere. Jeg har nemlig selv erfart å gå på et par blemmer der etter at jeg selv fikk barn. Av ulik sort. Jeg skal ikke komme med pekefingeren på noen måte, snarere tvert imot.

Før jeg fikk barn tenkte jeg opptil flere ganger “sånn skal jeg iallefall ikke gjøre det” når jeg observerte andre foreldre gjøre ting jeg så på som “dont’s”. Jommen sa jeg smør.

Jeg var uansett “smart nok” til å forstå at slikt kommenterer man uansett ikke. Hva vet vel jeg??? – jeg har ikke barn.

Så ja, listen er nok evig lang. Her er noen punkter som gikk dunken:

⁃ Ikke vær på soverommet til Nelly til hun sovner

⁃ Aldri heve stemmen min

⁃ Ikke la Nelly se på I pad under et måltid

⁃ Aldri spise snacks (kjekse/youghurt) før middag

⁃ IKKE være på mobilen foran Nelly

⁃ Aldri gi etter.

Ja ja. Sånn kan det gå. Dette er bare er par punkter som gikk dunken, en eller flere ganger. Men vet du hva. Jeg gjør mitt aller aller aller beste. ALLTID! Og hun får kjærlighet, trygghet og omsorg i bøtter og spann. Jeg elsker det lille mennesket så høyt at det gjør vondt, men jeg er ikke perfekt. Jeg kan bare gjøre mitt beste, hvilket jeg gjør. Så får det stå til. Litt I PAD i ny og ned, og dessert i form av yoghurt før middag. – Hun er skrubbsulten etter BHG så det er klart hun får en liten snack. Trygghet og nærhet ved leggetid, ja selvfølgelig.

Bare husk, du er bra nok!

Du vet, det viktigste er faktisk KJÆRLIGHET 💛

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply