Lifestyle

SNEPPVESKA

25. April 2019
acs_0202.jpg

Pakket sneppveska mi igjen.

Men vent litt, spoler litt tilbake, bare for å fortelle at påsken var magisk! Appelsin, sol og vin- skikkelig fin. På fjellet – kort oppsummert. Det eneste lille skår i gleden var et brukket ben, men lilleoft er allerede på beina igjen. Hent rått hvor kjapt disse små leges. Så med Nelly løpende og med meg på reisefot igjen så er altså alt tilbake til normalen igjen;)

Jeg setter snuten mot Trondheim og åpningen av IT Cosmetics på Trondheim Torg. Har du ikke testet produktene så har du noe å glede deg til, for makan til råtasser skal du lete lenge etter. Start med CC kremen og jeg lover du er frelst. Den er i en egen liga.

Er du trønder, ja da håper jeg vi ses på Trondheim Torg i dag, 16-1800 IT is.

Kjekt å reise når man kun har med sneppveska forresten. Bedre blir det ikke.

Noe værre blir det beste gang jeg skal på reise. Om knappe to uker setter jeg nemlig snuten mot varmere strøk. Arrriba🔆

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply