Everyday

PAKKER SEKKEN

10. April 2019
70425107-AD99-452E-BDEE-52E528B2D67F

 

Nok en gang pakkes sneppveska. Rettere sagt sekken denne gang. Familien Øyan Aanonli skal på påskefjellet. Vet ikke hvem som gleder seg mest, men jeg kjenner det bobler inni meg. Excited much! Det er meldt knallsol, så HEIA solkrem “appipiiiin” (appelsin- Nellys favoritt) og kvikk lunsj. I tradisjon tro.

Fruen i heimen er kommet hjem fra innspilling og steike det var digg. – Nok en gang amen for alenemødre, jeg fatter ikke hvordan dere klarer det!!(?!!)

Godt vi denne gang er to på reisefot og med bil. Den skal stappes full med påskeegg og skiutstyr. Avgårde Kåre! Forøvrig spent på bilturen. Vi har en liten frøken som ikke liker å sitte stille…. men det er bare å vatte opp med en forundringspakke og finne frem entertaineren i meg. Så skal da bilturen også gå smørefritt. Fingrene krysses iallfall.

Nyt dagen fint folk <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply