Ukategorisert

TUR RETUR

4. April 2019
acs_1897.jpg

Med sneppveska aka sekken på ryggen, kidden og veska i armene, samt en bumbag hengende tversover på magen (rettere sagt en god gammaldags rompetaske) fløy jeg og mini avgårde på en snarvisitt til trivelige Trøndelag forrige helg.

Min bedre halvdel og Nelly sin mamma Julie er nemlig på innspilling.

Reisen gikk forholdsvis smertefritt, jeg som pakkesel og entertainer. Ja, for det er det man må være for å unngå at det oppstår komplikasjoner i form av hysteriske anfall som kan få resten av passasjerene på flyet til å se rødt. Vi hadde en situasjon på snaue 30sek x 2 hvor det gikk ei kule varmt hos Nelly da det viste seg at I-paden ikke kunne snurre Vaiana offline.

Da var det bare å fortsette karrieren som klovn for nåde Nelly og sidemannen. Og krisen var dermed avverget. Det i kombinasjon med maismums og en smoothie…

– Men, det verste var at Vaiana lå der klapper å klar, offline. Men min mangel på teknisk innsikt sviktet åpenbart…

Vell vell. Det å reise alene med barn ser jeg ikke på som stress, det som er hakket verre er min flyskrekk. Tenk noe så idiotisk. Pådra seg flyskrekk i en alder av 34. Heldigvis klarer jeg på mystisk vis å ta meg sammen når jeg og Nelly reiser alene. Du vet, morsinstinktet og alt det der.

Liten reiseoppdate der altså.

Det er forøvrig ikke lenge til vi skal ut på ny reise. Det gledes 💛

It’s with love

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply