Lifestyle

TOUCHDOWN

6. March 2019
acs_1704.jpg

Hej Stockholm!

Med latininske rytmer på øret skal jeg snart innta finstasen. Jeg må altså ha vært en senorita i mitt forrige liv. For makan til tiltrekning og følelsen av tilhørighet skal du lete lenge etter. Men ja, sporer av før jeg har begynt- i kjent stil.

Gårsdagen var intet annet enn magisk.

Med en stjernespekket lag, la creme de la creme nøt jeg hvert et penselstrøk med sminkebørstene mine. Gullrekka av norske artister var samlet for å feire og hedre Åge Aleksandersen sin 70 årsdag. Trønderhjertet mitt boblet over av følelser. Makan til konsert har jeg ikke vært borti. Anbefaler samtlige å tune inn på NRK den 23. Mars (tror jeg) til en magisk og følelsesladet konsert.

Litt fortumlet etter gårsdagens opplevelse står jeg altså her, på hotellet i Stockholm å skal fjonge meg. Loreal Paris har nemlig noe spennende på innerlomma og jeg er invitert til å delta på denne happeningen.

Følg meg på Instagram for hyppige updates fra trønder’n i farta @thereseaanonli

Nyt dagen fint folk.

Love T

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply