Everyday, Styling

BONJOUR

5. March 2019
acs_1669-1.jpg

Denne lille herligheten lå å koste seg i lagrede elementer og fikk aldri se dagens lys. Sååå, jeg skyter den ut nå, fra flytoget. Jeg er nemlig på reisefot igjen.

– Smættpåskoa er med, graderstokken viser 16 varmegrader og jeg er klar for å nyte et glass bobler. Paris, for en varm velkomst. Jeg kjenner blodårene bruse og kroppen tine. Har knapt landet og jeg er allerede fylt med en haug med inspirasjon.

Rett før jeg går å handler litt maling og et lerret, setter med på balkongen eller fortauskanten å bare lar penslene løpe litt løpsk. Well, vi får se da vettu. Om ikke så lagres alt på netthinnen og mye på mobilen;)

Uansett, sammen med kollega Emilie skal Paris nytes, hvert minutt hvert sekund. Heng med oss på tur, lover en hel masse inspirasjon og deilige vårvibber.

AU REVOIR

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply