Beautytips, Makeup

BRUKERVENNLIG ELLER EDITORIAL?

8. February 2019
acs_1420.jpg

Nok en helg er i anmarsj og jeg gleder meg. Sola skinner og nesten alle er friske. Julie hangler litt og har mistet stemmen, noe jeg har tenkt å utnytte til min fordel. Stiller spørsmål jeg selv svarer på, prima!

Men jeg funderer litt, hvilke makeuplooks er dere mest gira på å se? De fashion/editorial inspirerte eller de som er mer brukervennlige? Instaglam makeup gjør jeg ytterst sjelden, men alt kan produseres på forespørsel. Men det er vel ingen hemmelighet at det er helt min stil. Det er så deilig å ha funnet min stil, min måte å tolke hud og makeup på. Dog skal det sies at jeg naturlig nok ute på opptak skaper det kunden ønsker, selvfølgelig med min signatur. Det er jo tross alt derfor jeg blir booket;)

Tror jeg må kjøre litt meningsmålinger på Instagram for å sjekke står på hva som er ønskelig. Jeg legger litt ord i munnen på dere å håper selvfølgelig på en god miks. Type 50/50.

Uansett så poster jeg stadig ulike inspirasjonslooker på min Instagram @thereseaanonli Være seg brukervennlige og mer edgy inspirerende looks. Så jeg sier det igjen, heng med meg på instagram for hyppigere updates.

Slenger med en favoritt som gir sommervibber. Salty ocean dipped and sunkissed. Peoduktinfo finner du på Instagram.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply