Makeup

IKKE FOR ALLE

5. February 2019
acs_1374.jpg

Blå øyenskygge. Gjerne i en heftig cateye variant. I LOVE YOU!

Men 19 % av dere på Instagram var ikke enig. Ok, så ser jeg den. Den er av den litt mer edgy varianten, og ikke alle identifiserer seg med en slik statment øyenskygge. Men hei, da er det bare å hente inspirasjon, lage en tynnere liner eller plukke opp andre elementer som frister. Alt er ikke for alle, og amen for det. Godt vi alle er forskjellige. Det er jo akkurat det som gjør oss så unike.

Men jeg digger denne makeupen. Jeg elsker når man drar på å det hele blir litt mer “editorial” fremfor instaglam eller en helt enkel beautymakeup. For all del, alt til sin tid. Jeg går likeså uten makeup som med.

Glittertrenden og gjerne i en grafisk edgy utgave preger også motebildet våren 2019. I en herlig symfoni med en haug andre trender naturlig nok. Jeg kommer til å poste vårinspirasjon utrykk og napp fremover, både her og på min Instagram @thereseaanonli

I dette øyeblikk skal nytt materiale skapes, makeupstasjonen er klar å venter på meg. Nelly sover og frøken Øyan er på jobbreise. Me time = play time.

It’s with love

T

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply