Makeup, Styling

IKKE PLANKEKJØRING

4. February 2019
acs_1385.jpg

Snøfylte gater og barnevogn er ei en veldig god kombo. Ei heller sykdom og jobb. Pauseknappen er skrudd på og avtaler flyttet på. Lille knøsen er tapper tross et febermål som lyser rødt.

Mens snøen laver ned i Oslos gater ligger vi langflat på sofaen med en tropisk dansende Vaiana på skjermen. Kontraster.

Denne småbarnstilværelsen byr på mengder med basselusker og jeg tror pinadø vi nærmer oss 40/60 i friskusen sin favør. Men dog. Rimelig mye sykdom siden barnehageoppstart. Så da er det kabal på høyt plan for å få logistikken til å gå opp. Men på magisk vis klarer vi å trylle til det meste. Men altså, det hadde vært kjekt med familie i by’n. Men den gang ei. De befinner seg i trivelige trøndelag. Julie nevnte såvidt at vi burde flytte til Stjørdal hvor hun er fra, trumfet med at det er jo rett ved Værnes flyplass. Prima. Vi sløyfa den tanken rimelig kjapt men hei, man skal aldri si aldri.

Men sånn på tampen, hei våren og bare gater. Vi ses snart! Til et bedre barnevognføre og forhåpentligvis mindre basselusker 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply