Makeup, Styling

BYE

1. February 2019
acs_1346.jpg

Adios København, hei Oslo. Noe som betyr å reise fra snøfrie gater til mengder med snø. Jeg elsker snø, men det å dra en makeupkoffert gjennom snøfylte sentrumsgater er intet annet en slitsomt og irriterende. Vell, luksusproblem. Jeg har en jobb, en fantastisk jobb. Og et hvitkledd Norge er det vakrere jeg vet. Så irritasjon lagt til side.

Og i samme slengen som jeg forlater København forlater jeg også januar 2018. Du har vært magisk og februar byr på mange spennende prosjekt og reiser. Jeg skal (foreløpig) ut på reisefot to ganger. En familietur og en jobbreise. Gleder meg stort! Det er det eneste jeg kan si.

Jeg kom trampende inn i leiligheten vår ved midnatt, kald som en ispinne og trøtt som en dårlig knytt slipsknute. Det kunne ikke passet bedre at synet som møtte meg var en haug med PR pakker fra eksempelvis Korres, YSL, Lancome og L.A. Girl. Lancôme sin spring kolleksjon ser aldeles magisk ut. Og hjertet mitt smeltet på flekken. Skulle ikke mere til;) Så nå gleder jeg med til å leke med godsakene og lage litt vårinspirasjon. Er dere klare for det?

Nyt fredagen ✨

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply