ART

MIN ANDRE BABY

29. January 2019
acs_1271.jpg

Jeg har fått utallige forespørsler om hvor man kan få kjøpt kunsten min. Og svaret er, den kan ikke kjøpes.

Enda.

ALL THOSE FACES ➖

.

“EVERY FACE HAS IT’S OWN STORY. I SURE GOT MINE. AND IT ONLY MADE ME STRONGER AND MORE POWERFUL”

Therese Aanonli

Hele dette universet av malerier jeg omfavner meg i, det er så personlig på mange plan. Det ligger historie i hvert et strøk. Og jeg vil så gjerne at bildene skal være bare mine en stund- Før jeg en vakker dag skal dele hele universet med dere. På min aller første utstilling. Jeg vet enda ikke når, men jeg vet at jeg gleder meg stort og at det blir i 2019. Og når den dagen kommer, ja da er det også mulighet for å få kjøpe maleriene. Min andre baby.

“EVERYTHING AND EVERYONE SPEAKS, YOU JUST GOT TO LISTEN”

Therese Aanonli

I et samfunn med mye press på alle kanter, både karriere og privat så er det viktig å alltid lytte. Til både mennesker og energier. Alt lever og alt har sin historie. Alle er unike og alt vakkert. Mine bilder forteller også historier. Og et hvert maleri er unikt, ingen er like. Akkurat som deg og meg.

No Comments

Leave a Reply