Ukategorisert

Mammarollen, karriere, livet og sånn

25. January 2019
acs_1295.jpg

Da kan jeg smykke meg med tittelen “mamma” for andre året. Tiden suser avgårde og knøsen som nettopp bodde i magen kan nå både løpe, klatre, danse og prate. Det er helt sinnsykt spør du meg. Nyte tiden har fått et nytt perspektiv og det sammen med ordet forelskelse. Når du trodde du ikke kunne bli mer forelsket i det lille nydelige menneske så blir du pinadø det. Det er en kjærlighet så stor som ord aldri klarer å beskrive. Det er fantastisk.

Å være mamma er ikke bare fryd og gammen. Det byr på utfordringer og manko på søvn. Men det at mødre får superkrefter er det heller ingen tvil om. For okke som hvor trøtte og frustrerte vi er så klarer vi alt. Det er faktisk sant. Men da gjelder det å finne en balanse da. For det å være perfeksjonist på alle områder det går på helsa løs. Støvfritt hjem, hjemmelagd mat, en forrykende karriere, treningsflink og samtidig være verdens beste mamma og alt det innebærer, ja det å sjonglere alle disse ballene samtidig det er ikke den enkleste jobben.

Så kjære alle dere supermødre, det er greit at hybelkaninene koser seg, skittentøyskurven er en aktiv vulkan som snart eksploderer og at du handler ferdigmat på butikken. Det er greit. Ikke bare greit, jeg tror det er nødvendig. Jeg er nok ikke den rette til å snakke, jeg må høre på mine velvalgte ord og bli flinkere. Men sakte men sikkert blir jeg flinkere og flinkere på å akseptere at jeg ikke kan ha det plettfritt hjemme til enhver tid. Hvilket det overhodet ikke er. I skrivende øyeblikk har den såkalte vulkanen eksplodert i vårt kjære hjem på grunerløkka.

Måtte det stå til. Jeg skal uansett spise pizza, drikke Pepsi Max og spise smågodt i kveld. Og jeg kom meg ikke på trening en eneste gang denne uka heller. Men det er greit det også.

Men mammarollen er den beste rollen. Den viktigste rollen og meningen med livet. Jada, jeg vet det- klisje men sant. Det er livet, familien er livet.

Jeg har jo verdens beste kjæreste, Julie. Uten tvil den morsomste og beste kjæresten på jord. Og ikke minst verdens beste mamma til Nelly:) Mye kliss klass og rosa skyer her nå. Men det må værre lov. Det er helg, og det er faktisk fryd og gammen.

Jeg jobber fortsatt med å logge av huet mtp jobb. Som selvstendig så er det ikke alltid like lett, da man aldri har fri. Men målet er å bli mye flinkere i 2019, og jeg har allerede blitt bedre. Jeg er blitt flinkere til disponere tiden min, noe som gjør meg mer harmonisk, da jeg kan ta ettermiddager, kvelder og helger “fri”. Og nettopp det skal jeg gjøre akkurat nå!

God helg, nyt fredagen og kos dere! You are all rockstars!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply