Lifestyle, Styling

Følelser

23. January 2019
acs_1263.jpg

Trikken suser avgårde, med meg ombord. Med kraftfulle rytmer på øret – og på tross av en trikketur som nærmer seg slutten har jeg på under 20 minutter vært både på Himalaya, i Argentina og ute på de syv hav. I både solskinn og snøstorm. Og ja, jeg har faktisk vært der in real life.

Nok en gang blir jeg sugd inn i et univers av kreativitet og følelser. Tankene mine spinner, og jeg tillater de og spinne. Det er digg. Og som en sånn funfact så er jeg et skikkelig følelsesmenneske. Det kom kanskje ikke som et sjokk? Her er det ikke no’ filter på følelsene, de kommer ut- på godt og vondt.

acs_1265.jpg

En liten tankefull update fra denne fronten altså. Drømmende og powerful inntar jeg jobbdagen. Jeg håper forresten å rekke innom malebutikken før dagen er omme. Har allerede 5 nye maleri i hodet.

Enjoy onsdagen flotte folk.

acs_1262.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply