Ukategorisert

UNØDVENDIG

18. January 2019
acs_1229.jpg

Annonse

Booom. Jeg er hjemme i Oslo igjen. Med tårevåte øyne, et hode som holder på å eksplodere og en stemme som kan minne om 10 år på fylla. Tross et kraftig slag i trynet av sjølvaste influensaen var New York intet annet en fantastisk. Jeg nøt dagene som fløy avgårde i en heidundrende fart. Jeg var på jobb sammen med IT cosmetics og besøkte hovedkontoret i New Jersey. En fantastisk opplevelse og jeg er fylt opp med masse av inspirasjon.

Men er du som meg? Fela så unødvendig det er å bruke så mye tid på å grue seg til å reise. Jeg har nemlig på mine eldre dager pådratt meg flyskrekk (!!?) Helt grusomt og totalt unødvendig. Flyskrekken kom noen år før jeg ble mamma, og det ironiske er at jeg tidligere har vært flyvertinne. Makan.

Det er fredag, jeg skal gjøre minst mulig. Jeg skal nemlig bli frisk. Men hei helg og hei familietid. Jeg gleder meg.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply