Everyday

HÅPLØS?

13. January 2019
img_1669-1.jpg

I skrivende stund sitter jeg på Oslo flyplass Gardermoen, på flyet. Med klump i magen. Latterlig? Kanskje? Nå reiser jeg straks avgårde, la meg presisere at jeg gleder meg helt sinnsykt mye. Men klumpen i magen er av den enkle grunn at det er første gang jeg er borte fra Nelly mer enn et døgn (!)

Så du tenker kanskje, ja da er det pinadø på tide (?) 5 dager blir jeg borte, så det er ikke allverden, men det stopper ikke følelsene fra å løpe litt løpsk.

Og dere, en ting til. Jeg pleide å være hun som ristet på hodet (inni meg) av mødre som var slik jeg er nå. Ironisk nok. Men forhåpentligvis blir jeg overrasket over hvor smooth det blir:) Jeg har mye på agendaen så jeg kommer ikke til å få et kjedelig øyeblikk. Jeg er så vilt takknemlig over å få muligheten til akkurat det jeg faktisk skal, så med en liten klump å tusen sommerfugler i magen fyker jeg avgårde.

Og allerede i februar skal jeg på nok en reise, en firedagers tur. Så det er bare å buckle up, jeg har så godt av det. Og helt ærlig så trenger jeg det.

Men ait flotte folk. Nå skal det nytes et glass vin før avreise. Det blir en lang reise så ark bokhandel har tjent noen kroner på meg i dag. Jeg har nemlig planer om å kverke en bok eller to på flyturen. Optimist? Nja, kanskje.

Heng med videre her inne og på Instagram: @thereseaanonli for hyppige updates fra det kommende eventyr.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply