Ukategorisert

TO ÅR

31. December 2018
img_0742.jpg

For litt over to år siden vagget jeg rett inn på observasjonsposten for gravide på Ullevål sykehus 5. Desember hvor jeg tilbrakte julen og totalt fem uker sengeliggende med preklampsi. Det at jeg klarte å ligge stille i fire uker, uten noe som helst aktivitet er et under. Jeg har nemlig en liten rakett i rævva akkurat som min datter. Etter 98 timer i fødsel kom hun nemlig til lyden av eksplosjoner av fyrverki klokken 23.39. I rakettfart på selveste nyttårsaften. Det gikk fra “rolige” tilstander hvor jordmor klokken 23.11 bekreftet at nå kommer hun ikke før på nyåret til eksplosjon og fult hus med leger og jordmødre på fødestuen. Men dyktige leger ordnet opp og alt gikk bra.

Livet ble snudd opp ned, att frem og hverdagen ble brått en annen. Lille knøsen på knappe 2300 gram har siden den gang betydd alt i våre liv. Alltid i forsetet og fokus. Og jeg elsker det.

Bereist ble hun tidlig, og makeup fikk hun inn med morsmelka. Som selvstendig er det ikke bare bare, man må hele tiden holde koken tross det at man sitter med det mest dyrebare i armene.

La meg presisere- alt av sosiale medier ble naturlig nok satt i andre rekke og alt av jobb ute i felt på opptak ble satt på vent. Men etterhvert som min energi tok seg opp ble det skapt makeuplooks hjemme på badet til inspirasjon for alle mine følgere mens lille burrito sov duppene sine. Og Nelly ble tidlig introdusert for beautybransjen og alle dens eventer, jeg koste meg glugg på trilleturer og kaffeslaberas i god lag med masse beauty inspirasjon med burrito på armen.

Vi pakket sneppvesken og dro på flere turer allerede i løpet av det første året. Trøndelag, Hellas og Mexico for å nevne noen destinasjoner. Jeg elsker å ta med Nelly på eventyr å se verden gjennom hennes øyne.

2018 altså, nok et fantastisk år og tenk at nå er ræsern hele to år. Akkurat det er vanskelig å fatte, tiden flyr og jeg må bare henge med og nyte øyeblikkene.

GRATULERER MED TOÅRSDAGEN NELLY,

og godt nyttår alle mine følgere 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply