Everyday

FERIE OG REISEFOT

29. December 2018
acs_1151.jpg

Jeg har vel nevnt det før, at ferie det er ikkeeksisterende for min del.

Jeg oppdaterer SoMe jevnlig og lager stadig nytt innhold. Dog har jeg tatt med litt fri, mailboksen hoper seg opp og jeg har tenkt å la den fylle seg opp enda mer. Så jada, litt fri har jeg. Megadeilig (og nødvendig) å ikke være “på” 24/7.

Når det er sagt så gleder jeg meg helt enormt til 2019 å alle nye utfordringer og muligheter. Måler er å nyte mer med beina høyt, være enda flinkere til å disponere tiden å være tilstede i nuet. Viktig å finne en balansegang da jeg elsker jobben min å jeg tuller ikke når jeg sier at jeg kunne jobbet døgnet rundt hadde det ikke vært for familien min. Gleder meg vilt til reiser, både familieturer og jobbreiser.

Kicker igang 2019 med en aldri så liten jobbtur til USA. Det gledes. Familietur til Kroatia er alt booket å jeg drømmer meg daglig bort i andre reisemål jeg ønsker å ta familien med på.

Har du noen planlagte reisemål i 2019?

Ønsker dere en knakende fin og avslappende lørdag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply