Ukategorisert

NÅR BLODET BRUSER

18. December 2018
acs_1083.jpg

Den følelsen. Jeg sitter inne med så SINNSYKT mye tanker og kreativitet. Gjerne ting som er litt annerledes, litt rart. Det er vell kunstneren i meg. Men ja, blodet bruser og noen dager har jeg lyst til å gråte av både glede og frustrasjon. Ting går nemlig tidvis litt for sakte. Men jeg har omsider lært meg å smøre meg med tålmodighet og la med skape “universet” mitt til riktig tid. Ingenting er gjort i en håndvending men jeg gleder meg til reisen min videre. Jeg har funnet min vei. Min sti tråkkes daglig tydeligere opp og jeg når stadig nye mål. Det føles fantastisk!

Nå trenger jeg bare å begynne å trene regelmessig. Jepp. For det er absolutt nødvendig. Jeg hopper rundt i stua til deilige rytmer å får faktisk ikke bevegd meg nok. Så nå er tiden også inne for å finne plass i kalenderen til litt aktivitet. Kanskje jeg får utløp for diverse tanker, følelser og kreativitet. Det er høyst nødvendig.

Jeg får ståpels når jeg inntar “mitt univers”, og håper at du også en dag får oppleve det samme når jeg tar deg med inn i min kunstneriske verden.

Nyt dagen vakre folk

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Janne 20. December 2018 at 15:45

  Takk for inspirerende sminke visninger på insta-story
  Hva heter den rosa leppestiften du brukte i dag fra Mac
  Ha ei fredfull julefeiring i flotte Trøndelag

 • Reply admin 29. December 2018 at 14:27

  Hei Janne 🙂 Søren klype. Om du leser dette så send meg gjerne en mld på instagram, har ikke lebestiften her men det skal jeg helt kart finne ut av :)i Nyt romjulen. klæm

 • Leave a Reply