Ukategorisert

SÅ ENKELT

11. December 2018
acs_1031.jpg

Annonse

Denne førjulstiden, som er en glitrende og langvarig fest som ikke stopper før i 2019- (Hvilket jeg forøvrig elsker.) Den kan helt klart få de fleste til å rive seg i håret av mangel på outfit og inspirasjon, i en hektisk hverdag hvor julegaver og kakebakst til og med inntar drømmeland.

Så her serverer jeg en look av den enkle med spenstige varianten. Med en glødende hud og en delikat dus rosabeige øyeskygge lot jeg leppene få glitre denne gang. Så enkelt men så uttrykksfullt. Kanskje dette er en look som passer perfekt til nyttårsfesten? Eller julebordet med jentene? Det er iallefall knallgøy å leke med det lille ekstra, og jeg håper du finner inspirasjon og tar med deg elementer eller hele makeuplooks til reproduksjon hjemme på ditt bad. For hyppigere updates følg meg på Instagram @thereseaanonli. Der er jeg forholdsvis effektiv på avtrekkeren. Både på feeden og på instastory. På instastory kjører jeg også en del tutorials, så der er det flere tips og triks du kan ta med deg inn i førjulstiden – når det kommer til festmakeup. Og du, jeg blir inderlig glad om du tagger meg dersom du gjenskaper noen looks.

ON THE MENU:

SKIN:

IT cosmetics CC Cream light

Mac cosmetics mineralize skinfinish powder

Nars Lustre blush

Dior BACKSTAGE highlightpalette

EYES:

Urban Decay Naked cherry palette

Nars Climax mascara

LIPS:

Mac cosmetics soar lipliner

NYX cosmetics Star

BROWS:

Ardell Stroke a brow

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply