Styling

SHOOT

5. December 2018
img_8115.jpg

Annonse

Jeg elsker klær. Ofte det veldig enkle rene og klassiske eller tvert om – det mer rocka og edgy.

En miks er også en knakende fin kombinasjon.

Men ja, skravla mi går- men jeg skal prøve å fatte meg i korthet denne gang.

For dere, for litt tilbake var jeg på shoot med Ricco Vero. Mer klassisk og lekkert skal du lete lenge etter. Jeg elsker plaggene, de er både delikate og behagelige. For ikke å snakke om varme. En ullgenser er et must nå som vinteren har komme tror fult og da sier jeg bare amen for at jeg har to flotte varme gensere fra Ricco Vero i skapet mitt!

Som om ikke det er nok har jeg lekre bluser og en feiende flott dress, så nå kan jula altså bare komme dere.

Nyt resten av uken.

Klem Therese

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply