Makeup

PARTY

5. December 2018
acs_0955.jpg

Partysesongen er her og tiden er inne for å fjonge seg ekstra. Altså, JEG ELSKER DET!!!!!

Her har jeg nok en gang kjørt en mer edgy smokey eye med gull og brente nyanser. Paletten er fra Urban Decay. Ved å gå inn på min Instagram: @thereseaanonli kan du delta i trekningen av å vinne paletten og INFINITY glass fra Linda Hallberg cosmetics.

Der ligger også en enkel oppskrift på en annen måte å bruke paletten (og glossen) på, på min instastory.

Men ja, konsentrer øyenskyggen på selve lokket. Dra den ut og opp mot brynet for å skape et katteaktig blikk. Her har jeg også brukt eyeliner over vippekanten og på våtlinjene for å maksimere det intense blikket. Dog i fargen brun for å skape et fint samspill mellom fargenyansene.

Like it?

Psssst: GIVEAWAY’en er IKKE sponset! Bare så vi har det klart.

NYT DAGEN ⭐️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply