Makeup

IT

21. November 2018
img_0001.jpg

ANNONSE

Så er det offisielt. Jeg er ambassadør for IT Cosmetics. Ikke no’ bombe tenker du, vell jeg tar den;) Jeg har jo brukt bl.a CC kremen i lang tid, og dere som følger meg har fått med dere min addiction. Den er rett og slett magisk!

Sånn pssst fra sidelinjen, visste dere at CC kremen er den nest mest solgte “foundationen” i hele USA. Imponerende men så fortjent.

Alle produktene blir født som hudpleie men “overført” til å bli makeup. Hvilket betyr at produktene er både skånsomme og pleiende for huden.

Jamie som er skaperen av IT cosmetics er en tidligere nyhetsanker som fikk mer tilbakemeldinger på sin hud enn sin jobb. Dette fordi hun hadde Rosacea og ingen makeup dekket/satt tilstrekkelig. Derfor bestemte hun seg for å skape IT cosmetics. Et merke som skulle få alle kvinner til å føle deg komfortable i egen hud.

Produktene er altså fantastiske dersom du har utfordrende hud med Rosacea og pigmentering slik som meg, men siden det funker for meg så funker det for alle. Uansett hudtype.

Håper alle som velger å prøve produktene blir like fornøyde som meg:) Bildene er tatt av fotograf Vegard Bjergsrud på gårsdagens presseevent. (@bjergsrudphoto)

Nyt dagen godt folk, å sånn på tampen. Hverm er klar for mange deilige glitrende glossye julelooks fremover????

DRESS: mbym

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply