Everyday, Styling

34!

19. November 2018
acs_0908.jpg

I susende fart danser jeg inn i mitt trettifjerde år. Skal si tiden flyr.

Du vet du begynner å bli voksen når du med hånden på hjertet var usikker på din egen alder.True story. Og det i en rolig kombinasjon med at jeg faktisk glemte min egen bursdag. Dement tenker du, men nei- voksen heter det.

Jeg titter på min kjære datter, og det at den lille klumpen som ble født nyttårsaften med sine knappe 2kg nå er et menneske med stadig større ordforråd og som uten tvil har en rakett i rævva er blitt så stor er uforståelig. I takt med at dagene flyr så altfor kjapt jobber jeg med å bli flinkere på å koble av å nyte øyeblikkene. Hverdagen, det er faktisk den som er livet.

Så i dag, dagen etter min egen bursdag nøt jeg sofaen, to kanelboller og en god dose egenpleie. Morgendagen bjudar på, faktisk skjer det noe VELDIG spennende. Det blir full rulle hele dagen, og jeg forteller mer på min Instagram i morgen tidlig. (@thereseaanonli)

Og så, tusen takk alle sammen for så mange hilsninger på min bursdag. Det varmer. Og en ekstra stor takk til jentene mine Julie og Nelly som gjorde dagen magisk. Elsker dere <3

COAT: KAPPAHL / SHOES: PAVEMENT TROUSERS: HOUSE OF DAGMAR / SCARF: ALEXANDRA STANDAHL / TOP: H&M

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply