Beautytips, Makeup

SÅ ENKELT

9. November 2018
img_4877.jpg

Det gledes til jul og jeg er godt i gang med å legge glitrende makeup i alle regnbuens farger. Først ut er denne klassikeren. Så tidløst og delikat men med ekstra krutt. Gullglitter på øyelokket som gjør hele looken festklar og en brun kajal på våtlinjen oppe og nede som er med på å gi et mer intenst blikk. Med en dus beigerosa leppe er dette et sikkerstikk som passer til alle antrekk og alle fargenyanser.

Jeg valgt å dra alt håret stramt bak for så å toppe partylooken med store øredobber – skikkelig statment som glir rett inn i den glitrende gullooken.

Et tips er å påføre en fet lebestift på lokket før du påfører glitteret dersom du ikke har glitter primer. Evt et tynt lag med gloss.

Nå venter sengen, her i heimen er vi på uke to med sykdom. Er det ikke det ene så er det det andre. Etter en runde med influensa er det nå duket for omgangssyken. Måtte den holde seg langt unna oss voksne. Krysser fingrene og alt som er. Nyt kvelden og god helg.

Vi blogges 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply