Styling

FORANDRING FRYDER

27. October 2018

Hei sveis og god lørdagskveld:) 

Jeg titter innom for å dele en aldri så liten forandring.

I løpet av mine 33 år har jeg vært innom alskens hårfarger. Jeg mener da hele regnbuens farger. Rødt, blått, gult, lilla, grønt, sort, orange, rosa, turkis, ja- alle farger. Ved fylte 33 så var jeg for første gang på 23 år tilbake til min naturlige hårfarge. Men, som den kreative og noe rastløse sjelen jeg  er så måtte jeg selvfølgelig gjøre noe små sprell. Etter sommeren var håret mitt både tørt og gusten, rett og slett tamt og kjedelig. Så da var det bare en ting å gjøre. Nemlig å farge det. Målet mitt var å få tilbake glansen i håret og gå en anelse mørkere. Jeg føler jeg kler det så godt, å nå på høsten så elsker jeg å ha en noe mørket manke, da blir det nemlig ekstra gøy å sminke seg. Brått tåler jeg en ekstra trøkk med makeup, og det er stas i disse dager hvor julen så smått nærmer seg. 

9 av 10 ganger skjer alle prosesser og hårendringer hjemme. Jeg liker å gjøre det selv. Og det av ulike grunner. En grunn er at tiden ikke strekker til. Så da er det så enkelt og behagelig å gjøre det hjemme. Og en annen ting er jeg er for rastløs til å sitte stille hos en frisør. 

Denne gangen har jeg farger håret med #purecolor i nyansen 6.0 Jeg elsker den flotte nøttebrune nyansen som har en glossy finish. Håret mitt ser hundre ganger sunnere ut. Og det uten hårklipp.

 

#purecolor har lansert hos Meny og bunnpris. Klikk HER for å se. Jeg er superhappy med resultatet, ta en titt på videoen for å se hvor enkelt det gjøres

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply