Everyday, Styling

FERIE ?

13. October 2018
55B8277C-A6E0-44EA-8234-6B32FC1D75E3

FERIE?

Nei, aldri. Iallefall nesten aldri. Alltid SoMe som skal oppdateres, alltid. Om jeg ikke er på opptak så er det materiale til mine kanaler som skal skapes, samtidig som mailer og DM skal besvares. Slitsomt? Både ja og nei. Jeg elsker jobben min, virkelig elsker. Så slitsomt vil uansett bli feil å si, men tidvis stressende ja det kan jeg skrive under på. Man løper fra det ene til det andre, opptak, events photoshoots og barnehage. Jeg prøver å bli bedre på å disponere tiden min riktig og har allerede blitt mye bedre etter Nelly kom til verden. Man bare må, man har ikke noe valg. Livet har nemlig fått en helt ny mening og det viktigste er faktisk familien og den lille store skatten vår. Jeg jobber fortsatt med meg selv og det å klare å koble helt av, meeeen den kreative hjernen slår seg aldri helt av. 

Så drømmeland er et flott sted for hvile og avkobling. Dog hender det at jeg både ser dansende lebestifter og kamera der også;) 

Så ja, jobben er som alle andre jobber. Tidvis stressende, men mest av alt supergøy:) 

Og dere, takk for all respons dere gir meg daglig på DM og i kommentarfelt på Instagram. Det både varmer og motiverer stort, så tusen tusen takk! Det er bare å fortsette å fyre løs. Jeg svarer. Dere finner meg på Instagram under navnet @thereseaanonli

Nyt helgen 

C9D43154-3FD1-45E2-8D21-26E8BC061DA3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply