Everyday, Styling

O’ Boy!

6. October 2018
acs_0540-1.jpg

O boy! Fredagen tilbringes på sofaen med beina høyt og et stort glass Pepsi Max med isbiter. Det lugger litt i brystet men jeg nekter å tro at det betyr en liten høstforkjølelse. Ukene har flydd, i kjent stil. Og denne uken har vært spesielt hektisk. Min kjære Julie har jobbet så og si 24/7 siden søndag. La meg spesifisere, 86,5 timer på jobb. Ja, det betyr i gjennomsnitt nesten 15 timer dagen. Godt var det at Idol sendingen var vellykket. Men fra i morgen av er endelig familien fulltallig igjen, og helgen skal nytes.

Og takk gode Gud for dette fantastisk lekre IT skjerfet som holder en gusten kropp varm. ALEXANDRA STANDAHL har skapt en vidunderlig kolleksjon med flott design av ypperste kvalitet produsert i Italia. Dette skjerfet ved navn FISHY er det viktigste plagget i min høstgarderobe. Sjekk ut alexandrastandahl.com

Nyt helgen,

Therese

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply