Makeup

SLIK FÅR DU GLOSSY SKIN

17. September 2018
acs_0391.jpg

Annonse

Nå er det høst dere. Og huden blir ikke mer moist og fuktig av den grunn;) Snarere tvert imot. Klimaet gjør at huden vår blir tørrere og tørrere. Så da må man jukse det til på best mulig måte. Pri nummer en er en god hudpleierutine. Sørg for at huden din er godt hydrert før du påfører foundation. Jeg foretrekker foundation i flytende form fremfor pudderfoundation. Nettopp for å oppnå et mest mulig naturlig fresht resultat. Dersom du bruker tørre produkter vil man fremheve evt linjer og tørre partier i større grad enn ved bruk av fuktig foundation.

Jeg påfører foundation ganske raskt etter min hudpleierutine, altså før kremen tørker skikkelig inn i huden. Dette gjør at jeg får et mer transparent resultat og finishen blir både glossy og naturlig. Dersom du har områder du ønsker å dekke mer gå inn med concealer eller foundation på ønskede områder.

Videre jobber du med pudder på de områdene du ønsker å dempe shine’n. Og gjerne er lett lag i hele ansiktet for å sette foundation. Pass på å ikke påføre for mye pudder. Da vil ikke highlighteren feste seg og jo mer pudder jo mindre glød.

Det var noen stalltips for å oppnå den perfekte glossy hud. Håper du ble noe klokere og fikk noen tips.

Legger ved “oppskrift” på produktene jeg har brukt på denne looken, som er et pakke fra dere følgere:)

HUD:

Excuviance day cream SPF 20

Weleda Skin Food

IT cosmetics CC cream

Linda Hallbergs Infinity loose powder

Dior BACKSTAGE glow palette

Nars laguna bronzing powder

Lancome rose flush 201 blush

Linda Hallberg INFINITY glass på kinnben

ØYNE:

Makeupmekka Ice cream palette

Elizabeth Arden mascara

Linda Hallberg Cosmetics INFINITY glass på bilde på toppen.

LIPS:

Makeupmekka Donut Butter glaze

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply