Makeup

DE HETESTE MAKEUPTRENDENE 2018/2019

10. September 2018
acs_0422.jpg

DEL 1: FOKUS PÅ HUD

Høsten og vinterens makeup 2018/2019 fra Fashions Week byr på et vanvittig mangfold. Det er helt tydelig at det er «uenighet” i de store motehusene om hva som er det hotteste på makeupfronten. Nude og nøytral VS dristig og fargerik. Godt man kan være enige om å være uenige.

På catwalkwn ser man alt fra fra born-this-way til -space-future-crazyness. Og jeg må innrømme at det varmer mitt store makeuphjerte å se en så stor variasjon. Noe for enhver smak.

Men en stor fellesnevner er lite eller “ingen” makeup og også sterke fargerike øyne gjerne i liner format og en naken hud.

I dette innlegget tar jeg jeg for meg fire makeuptrender med fokus på hud.

SKIN MAKEUPTREND HØSTEN 2018/2019

#1. PEACHY PINK BLUSH

Vi beveger oss inn i høsten og dens naturlige varme stemning, noe som har fått motehusene til å droppe «the sunkissed goloden godess» looken hvor solpudder var i høysetet. Nå er det derimot en naturlig friskhet som gjelder. Jordtoner og ferskenrosa nyanser som ikke bare gir naturlig roser i kinn med som også ble lagt på kinnben og helt opp mot brynsben for en chick look. Noen konturerte med varme høstnyanser andre la ferskerosa i kinn for en ren dukkeaktig look.

#2. KEEP THE CONTOUR LOW

Ingen harde linjer eller overdådig contouring å finne på catwalken denne sesongen. En bold contouring har blitt lagt til side og vi ser delikate og naturlige skyggelegginger som ligger som et lett silkeslør over modellene.

Countouring handler om å fremheve våre naturlige trekk fremfor å bygge opp et nytt fjes. Så denne sesongen er det LOW-KEY contouring som gjelder jenter.

Alexander Wang kjørte lett konturering med en varm fersken nyanse, noe som ga en flott varme til ansiktet.

#3. NO MAKE UP MAKEUP

Det er vel ingen nyhet, men no makeup trenden er kommet for å bli.

Minimalt med makeup eller ingen makeup i hele tatt. En dusj, fuktighetskrem og ut døra. Ut døra i et superstilig outfit, stelt hår og rå detaljer som smykker og en statement veske. Men med et nakent fjes. Dette looken oser selvtillit, her rocker man sin medfødte skjønnhet og det finnes ikke noe vakrere.

#4. PALE FOUNDATION

Lys foundation, gjerne minimalt med pudder og kun en touch av blush. Den lyse huden ble gjerne teamet opp med sterk eyeliner eller metallisk øyenskygge

Del en er ute, del to kommer. Da får dere vite alt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply