Everyday, Styling

København

3. September 2018
acs_0409.jpg

Enda flere shoots, events, mange malerier og masse kos har skjedd siden sist. Tiden flyr og femte giret ser ut til å fortsette en stund til. Jeg har endelig anskaffet kalender slik at mødrene i huset kan være oppdatert på hverandre til enhver tid. Og for å unngå dobbeltbooking og selvfølgelig oversiktlig over hvem som skal hente og levere i barnehagen. For ikke å snakke om å plotte inn planleggingsdager. Den smellen gikk vi på. Det hadde nemlig gått oss hus forbi at både fredag og mandag (i dag) var planleggingsdager. Så da ble det en del omorganisering og styr for å få logistikken til å gå opp.

Så i dag har vært en aldeles strålende dag. En Nelly og mamma dag. Vi har konsumert både omelett og en skål med kokos yoghurt, müsli, banan, blåbær toppet med peanøttsmør. Og selvfølgelig kaffe på a mor. Flere maleri har blitt skapt mens knøsen tok en liten lur og jammen ser det ut til at jeg rekker å blogge også.

Denne uken står København for tur. Det gledes veldig. Jeg håper du vil værra med. Jeg er forholdsvis rask på avtrekkeren på Instagram og da spesielt instastory. Der er det bare å følge meg @thereseaanonli for å henge med i svingene. En herlig cocktail med mye makeuptips og triks, snaps fra jobb og shoots, litt snacks fra det hverdagslige liv og generelt goodfeeling. Bare goodfeeling vil jeg si. Sånn jeg liker’e:)

Joda, det skjer at jeg er uggen og muggen også selvfølgelig. Dog ytterst sjeldent – og iallefall veldig lite inspirerende 😉

BUKSE/JAKKE/GENSER : JLINDEBERG

SKO: ILSEJACOBSEN

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply