Everyday

SYKESTE

22. August 2018
acs_0359.jpg

Fashionweek, shoots med designere og brands, findings og MASSE spennede møter, og til og med FaceTime møter fra det store utland. – Ja, så lenge siden er det jeg har tittet innom. Det betyr mange jern i ilden og vanvittig mye gøy og spennende på gang.

Men en ting – en ting som bare er helt sykestue, rart og veldig stas er at flere og flere kommer bort til meg på gata. Av hovedsakelig to grunner. Nr en- for å si hvor mye de digger makeupen og inspirasjonen jeg gir. Nr to det at de elsker min åpenhet og normalisering rundt det å være homofil og være en familie med tre jenter.

Makeuprelatert først. Jeg møtte en jente som påpekte at hun glødet så vakkert den dagen, nettopp pga meg. Hun elsket tipsene mine og påpekte noe som er en gjenganger på alle

tilbakemeldinger fra dere, det at dere elsker den enkle og jordnære måten jeg forklarer på og at jeg tilfører dere både kunnskap og GLEDE. Det skriker jeg høyt TUSEN TAKK til. Det betyr at jeg klarer det jeg håper på. Nemlig å formilde brukervennlige tips som er forståelige og nyttig for alle på en god måte. Uavhengig av bakgrunn og kunnskap. Og mest av alt, det at dere faktisk kommer med masse tilbakemelding betyr at jeg ikke er skummel, men jordnær og folkelig. Ja, for det er akkurat det jeg er, jeg vet jo det. Men det å formidle det gjennom et kamera er ikke alltid like lett.

Pga alle disse flotte tilbakemeldingene motiverer dere stort til videre jobb. Ønsket mitt er fortsatt å være ditt eget verktøy og leksikon som du kan få alt av profesjonelle tips og triks av på en forståelig måte. Samtidig som jeg kjemper for at alle skal føle seg vell, uavhengig av mengde makeup. Makeup er og skal være gøy. Ikke noe man gjemmer seg bak. Jeg får ikke presisert akkurat det nok.

Og dere, la spørsmålene komme. Jeg svarer alle. Enten personlig eller i plenium på story dersom spørsmålet er et som går igjen.

Og så, min samboer er jente, og vi har barn sammen. Jeg får ståpels på hele kroppen og blir blank i øya når jeg får tilbakemeldinger på hvor stor hjelp jeg er. Senest i går fikk jeg verdens største klem og mange fine ord av en jente på gata. Hun hadde selv akkurat fortalt familien at hun hadde jentekjæreste med min motivasjon. Hun påpekte hvor mye hun elsket hvor normalt jeg delte livet mitt på en ukomplisert og flott måte. Takket meg stort for at jeg deler og er med på å normalisere homofili og det at familier kommer i ulike former.

Ja, nå har jeg lagd et pent innpakket innlegg med litt selvskryt;) Men jeg får ikke takket dere nok for all tilbakemelding dere kommer med. Via SoMe eller bare en klem på gata. Og nettopp pga dere gomler jeg nå en velfortjent kanelsnurr og sluker i meg en jålkaffe. Det er onsdag, hvilket betyr lillelørdag og jeg har vært på event og deretter gjort kontorarbeid. Sistnevnte er da det kjedeligste jeg vet…. Godt jeg kan spise kanelsnurr si;)

Nyt dagen,

Therese

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply