Everyday

UBETINGET KJÆRLIGHET

27. July 2018
acs_0279.jpg

En måned i Trøndelag er ved veis ende og norsk sommer er uten tvil den beste. Den ene dagen leverte mer magi enn den andre. Siste feriedag ble tilbragt på havet med en leken defin svømmende ved båten vår, det er jo bare helt crazy bananas. Ord strekker ikke til. Joda, jeg har vært på hvalsafari å sett delfiner og alskens ute i den store verden. Men asså, i Trøndelag?!?!! Det er det sykeste.

Som om ikke det var nok slapp pappa og Julie av meg og Nelly på en øy i havgapet mens de dro for å fiske middag. – Joda, vi hadde med grillmat i tilfelle rottefelle. Men tror du ikke de kom tilbake med den største torsken jeg noen gang har sett. Større enn Nelly og trolig på rundt 10kg. Torsken ble aldri veid da han ble filetert ute på havet.

Både hode og mobil er fylt med deilige ferieminner og tross noe variert sommervær kunne vi ikke fått en bedre ferie. Vi har ikke kokkelert middag på en måned! Altså, det er ferie det. De deiligste middagsretter har kommet på rullebånd i en hel måned. For ikke å snakke om kaker og deilige drikkevarer. Joda, man kan trygt si at både hode og buk er fylt opp. Skikkelig stappa. Sovet lenge har vi også. Besteforeldre har tatt tidlige morgener med lille knøsen mens vi har snorket til langt på dag. Langt på dag har forresten fått ny betydning etter vi ble foreldre. Nå er klokken 10.00 langt på dag, back in the days var vell 10.00 i tidligste laget og 1300 langt på dag. Men sånn har det blitt, livet. Så med buken fylt med mat og kroppen fylt med mer søvn enn den har fått på 1,5 år reiser vi hjem fra ferie mer opplagt enn noen gang. Det er vel akkurat dette som er definisjonen ferie er det ikke?

Men nå er vi klare for å brette opp erma- jobben venter. Min kjære Julie er fortsatt på Idol og jeg har mange spennende prosjekter på gang. Tilbake til hverdagen og rutinene. Det er magisk det også. Men det spørs om vi må fly inn besteforeldre til Oslo i ny og ned for litt avlastning og hjelp i en noe hektisk hverdag. Eller bare for å få servert nok en deilig middag;)

– 254km til Oslo, jeg sjekket akkurat Google maps. 3t med bil. Og jeg har fått gullplassen, som er i baksetet sammen med Nelly. Klokken er 2207 og hun sover i bilstolen sin som er av ypperste lenestolklasse;) Så vanvittig skjønn. Jeg må bare skyte inn helt på tampen, mammatilværelsen er den beste. Å elske noen så høyt og ubetinget.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maricel 24. August 2018 at 20:40

  Hei Therese!
  Kjekt å følge bloggen din og jeg kan virkelig si meg enig, å være mamma er den beste gaven i livet og kjærligheten for barn er uendelig. Som jeg leste tidligere fra andre innleggene, de vil alltid komme først i rekken (men viktig å pleie kjærligheten med sin kjære).
  Maricel

 • Reply admin 29. December 2018 at 14:25

  Det er så sant Maricel 🙂 Viktig å pleie kjærligheten. Og de barna, jøye meg så stor ubetinget kjærlighet!

 • Leave a Reply