Everyday

SHIP O’ JOY

21. July 2018
acs_0235.jpg

Med kjølebagen pakket med alskens grillmat og drikkevarer nytes sjølivet. – En sånn blå kjølebag fra 1980 typ, nostalgi.

Det finnes virkelig ikke noe mer befriende enn havet, hver dag nytes og Trøndelag har levert godt vær. Selvfølgelig kunne graderstokken vist noen grader varmere, men vi tar det vi får og er strålende fornøyd med det.

Jeg er på dag 16 uten makeup (foruten bursdsgsfeiringen) – det er så deilig å gå uten sminke. Men jeg må ærlig innrømme at nå bobler jeg snart over av kreativitet og det klør i fingrene, så nå blir det snart en makeup session. Jeg bare MÅ!

Mange spør forskjellige spørsmål rundt min pigmentering og jeg tenker at jeg kan lage et eget innlegg hvor jeg besvarer alle spørsmål. Men en ting jeg kan si med en gang er, joda- de blir mørkere tross SPF 50, hatt og briller. Det er umulig å unngå å bli eksponert for sol og jeg prøver heller ikke gjemme meg for solen lengre. Melasmaen suger til seg alt den kan, og får med det en møttebrun flott farge. Men utover høsten og vinteren blekner flekkene da det minker på soltimer og solbading;)

Men nå skal dagen nytes, kaffekoppen og Nelly dragoncita venter. Her går det i 100, og mer bestemt frøken skal du lete lenge etter. Bra hun har vilje, tenker nå jeg. Og hun er alltid blid og fornøyd, jeg klyper meg daglig i armen og priser meg lykkelig over min fine lille familie. Heldige meg:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply