Everyday, Makeup

SV**** BANANER

8. July 2018
acs_0132-1.jpg

Hei bloggen og takk for sist! Jeg merker bloggpostene blir sjeldnere og sjeldnere. Skjerpings! Men jeg skylder på feriemodus denne gang. I den grad en Influencer har ferie. For jeg har ALDRI helt ferie. Hvilket er innafor, for jobben min er knallgøy. Og jeg har jo valgt det selv. Det eneste jeg jobber med å bli flinkere på er å koble av mellom slaga. Føler jeg har vært til dels flink så langt. Undres på om samboeren er like enig(?).

Vi er jo på sommerferie, men sommer sløyfes for været er ingenting å skryte av. Så vi kaller det ferie. Men på ferie er det kjekt. Trøndelag og familien leverer. Det er matfest hver dag og det skåles i deilige drikkevarer i flott selskap. Nellycita storkoser seg og styrer sjappa hjemme hos mormor og morfar. Hun får det stort sett som hun vil. Så alt er som det skal være, på ferie 😉

Må innrømme at det er smått irriterende at Oslo bader i deilig vær, men jeg klamrer meg til håpet om at sommeren ankommer Trøndelag hvert øyeblikk.

Sa jeg at Masterclassen gikk så det suste? Fy fela og sv**** bananer for et kick! Det var dødsgøy! Jeg takker for all fantastisk tilbakemelding og støtte. Det var så vellykket at det ble forespørsel om flere kurs her i Trøndelag på stedet, og det kom tikkende spørsmål på SoMe mens kurset pågikk via andre kursdeltagere. HALLELUJA SÅ GØY! Hodet er allerede lagt i bløtt og planleggingen allerede i gang.

Til høsten skjer det mye spennende forresten, og jeg lover dere at det blir både spennende og gøy. Så heng med videre både her inne og på mine andre plattformer, dere finner meg på Instagram under @thereseaaanonli, der er aktivitetsnivået høyest 😉

God søndag fint folk:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply