Everyday, Makeup

24/7

23. June 2018
facetune_23-06-2018-00-39-09.jpg

Ukene flyr avgårde og jeg rekker ikke tenke før denne sommeren er over. Ja, slik føles det. Jeg tørr påstå at det har vært en smule hektisk i det siste. Med alt fra events, møter, photoshoots, TV-innspillinger og SoMe som skal oppdateres jevnlig. – Og sånn på toppen av alt dette så har fruen i huset (altså Julie) jobbet 24/7. Og det er ikke langt fra sannheten. Hun kom luskende inn døra mellom 0100 og 0200 og var oppe å hoppet før fuglene feis, og ut døra mellom 0700 og 0800. Jeg merker jeg blir svett bare av å skrive det. Heldgvis er det begrenset antall opptaksperioder i løpet av året. Pjuh.

Men nå dere, nå ligger jeg vannrett i sofaen og gløtter bort på Tv’n, fruen ser fotball, jeg er for kvalm til å fokusere. En drumstick, to pakker smurf (i de blå eskene) og tortilla chips med chili smak. Alt dette etter en deilig hjemmelaget pasta bolognese. Men nå er alt greit, til og med kvalme – for Julie tatt ferie og jeg har selv begynt nedtrappingen. Wooopa!

Jeg sminket disse vakre babesa nylig. Hvor flotte er ikke de? Malin Nesvoll og Pernille Juvodden. Jeg dåner helt. Vakre og gode begge to. Men fokus på en glødende glossy hud, selvfølgelig.

MALIN:

ØYNE: NYX COSMETICS ultimate palette (rosa øyenskygge)

LIME CRIME Libra glitter

YSL mascara (pink)

LIPS: FENTY BEAUTY LIPGLOSS

PERNILLE:

ØYNE:

Zoeva caramel Melange palette

NYX COSMETICS glitter 04

YSL shocking mascara

LIPS: FENTY BEAUTY LIPGLOSS

Jeg har sminket flere flotte fjes, inklusive meg selv. Så det kommer mye inspo fremover. Nyt lørdagskvelden.

Og ja, dere titt innom min Instagram og IGTV, jeg elsker det! Der har jeg lagt ut to kjappe lærerike makeupvideoer.

Håper flere har intim IGTV. Hemt genialt spør du meg.

Klem Therese

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply